Grow your business with a smile

"Grow your business with a smile" - een fantastische slogan, toch? Maar laten we eerlijk zijn, het is soms makkelijker gezegd dan gedaan.
Blog Grow your business with a smilie: over wachtlijst van mijn online training over Mailblue

Als jij wilt groeien met je business dan is een sleutel tot succes het verzamelen van leads. Zie het als zaaien voordat je straks gaat oogsten. Maar wat is nou precies een lead en waarom is het handig om hiermee aan de slag te gaan?

Een lead is iemand die interesse in jouw toont door zijn naam en e-mail bij je achter te laten in ruil voor een leuk (vaak gratis) cadeautje vanuit jou. Met deze weggever kun je mensen alvast een klein inkijkje in jouw werkwijze geven en op deze manier kunnen ze je alvast leren kennen.

Het is natuurlijk geen geheim dat als je een lekkere achterban aan leads hebt, dat het gemakkelijker en leuker wordt voor jou om meer te gaan verkopen. Tenzij jij natuurlijk een grote fan bent van keiharde koude verkoop is het super fijn als je jouw diensten of producten kunt aanbieden bij een groep mensen die al een keer interesse in je hebben getoond.

Hier heb je hele fijne tools voor die je hierbij kunnen helpen en ik ben zelf groot fan van Mailblue, de Nederlandse reseller van Active Campaign. Hier kun je niet alleen al je klanten en leads verzamelen, maar ook automatisch mailtjes verzenden als mensen bijvoorbeeld jouw weggever hebben aangevraagd of een product bij je hebben aangekocht. Super handig en hallo vrije tijd.💪🏻

Online training

Echter hoor ik vaak van mijn klanten dat ze hierop toch stagneren. Ze weten niet waar ze moeten beginnen, de setup is te technisch, de stof te droog, ruzie met het maken van de koppelingen, platform te ingewikkeld, etc. En dat is zoooo ontzettend zonde!

Dus ik ga je helpen, zodat jij straks ook in no-time een fantastische lead lijst kan gaan opbouwen en echt die groeispurt kan gaan maken met jouw business. ✨ Ik ga er nog niet te veel over verklappen, maar heb je interesse in een online training waarbij ik je stap voor stap meeneem, zodat ook jij dit in een mum van tijd maar wel in FLOW voor elkaar gaat boksen?

Laat het me dan even weten dan hou ik je op de hoogte.

Abonneer je ook op de Follow your Bliss podcast via Spotify!

Scroll naar boven