Mijn verhaal: Connecting the dots

Hoe krijg je nou een burn-out? Welke lessen kun je hieruit leren? En kan het echt het mooiste cadeau zijn? Yes, ik ga het jullie allemaal vertellen in deze allereerste aflevering waarin ik jullie meeneem in mijn reis naar het ondernemerschap toe. Zowel de donkere moment als de momenten van mega groei komen aan bod.
Sparkling Company_Linda Koomen

Na een carrière in de evenementenwereld, ben ik in 2013 aan de slag gegaan in online marketing. Ik heb daar een fantastische tijd gehad, het ging me voor de wind en ik ben daar opgeklommen van account executive naar Client Service Director Noord Europa. Helaas kreeg ik in 2019 een mega burn-out te pakken waar ik een jaar zoet mee ben geweest. Na een fase van mega ontkenning en schaamte las ik mijn jaarhoroscoop in de Happinez (magazine) en daarin stond dat ik een guru zou ontmoeten die zijn levensverhalen met mij zou gaan delen.

En het gebeurde! Niet 1 kwam er op mijn pad, maar 2! Ik ben in hun academy gestapt en ik was direct blown away. Ik wist dat het traject voor mij was. Het krijgen van die burn-out was life changing moment 1, maar het instappen in de academy van The New Business Women (nu Next Level Humanity) was zeker weten nummer 2.
Ik ben op zoek gegaan naar mijn purpose en het hele traject heeft me gemaakt tot de persoon die ik nu ben. Niet veel langer daarna kwam mijn droomvacature voorbij en ik ben aangenomen als Sales Funnel Specialist( ik zeg vaak Online Marketeer) bij The New Business Women. Dit is life changing moment nummer 3, want hierin heb ik een aantal cruciale lessen mogen leren.

Na 3 jaar kreeg ik begin dit jaar een belletje dat de beide dames uit elkaar zouden gaan en op die dag is Sparkling Company geboren.
Achteraf is de rode draad in mijn verhaal zo makkelijk te zien. Al mijn stappen hebben geleid tot mijn start als ondernemer. Nu, ruim een half jaar later, weet ik dat dit is wat ik hoor te doen. I LOVE it!

Abonneer je ook op de Follow your Bliss podcast via Spotify!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven