Hola, ik ben Linda

Ik woon met mijn vriend en dochter in Almere. Bij mij is het glas altijd halfvol, ik sta bekend om mijn grote glimlach en aanstekelijke energie. Daarnaast heb ik een hele grote liefde voor Valencia, festivals en ben ik dol op borrelen. 

Ik ben mama, vriendin van, dochter, zus en nog zoveel meer. Maar bovenal ben ik een ondernemer met een passie voor groei en een sterke focus op het volgen van het pad van plezier.

Ik heb een bedrijf om mij heen gebouwd waar ik energie van krijg en waarin ik met de meest inspirerende vrouwen mag werken en tegelijk al mijn roepingen en talenten kwijt kan.

Maar ik kan je vertellen dit is niet altijd zo geweest. Hieronder een aantal korte verhalen die je meer vertellen over mijn reis hier naartoe.

Positive, wise & loving life

De weg naar plezier

Na een carrière in de evenementen ben ik in 2013 terecht gekomen bij een online marketingbureau. Het ging me voor de wind. Ik was succesvol, had een mooi salaris, een fantastische lease-auto onder mijn kont en maakte de een na de andere promotie. 

Na vele jaren daar met plezier te hebben gewerkt, begon mijn kaartenhuis langzaamaan te wankelen. Ik was net mama geworden en niet lang daarvoor verloor ik mijn eigen moeder. Dit gecombineerd met mijn nieuwste promotie, bevond ik mij ineens in een hele gevaarlijke cocktail van rouw, perfectionisme, bewijsdrang en nieuwe verantwoordelijkheden. 

En zo ging ik van die powervrouw die altijd alle ballen in de lucht hield naar een zielig hoopje mens dat belandde in een mega burn-out. Een moment van pure wanhoop, angst, teleurstelling en schaamte, maar uiteindelijk werd dit één van de grootste cadeaus die ik in mijn leven heb mogen ontvangen en kenmerkend is geweest op mijn pad.

Ik kwam thuis te zitten en voelde aan alles dat het anders mocht. Voor wie had ik nou in hemelsnaam zo hard gewerkt? Op dat moment gierden er maar een paar vragen door mijn systeem:

Wat wil ik? Wat vind ik leuk om te doen? Waar krijg ik energie van? Wat zijn mijn energievreters en misschien nog wel belangrijker: wie wil ik zijn?

En daar begon mijn zoektocht naar een leven met plezier, voldoening en purpose?  

Guru's op mijn pad

Elk jaar koop ik in december het tijdschrift Happinez. Waarom specifiek december hoor ik je denken? Nou daar staat dus de jaarhoroscoop in! Horoscopen blijven mij fascineren, sommige zijn zo intens slecht en voeden alleen maar mijn nuchtere kant, maar je hebt ook die anderen die de rest van je leven bij je blijven. Zo ook de Happinez december editie van 2019.

‘In 2020 kun je een paar reuzensprongen maken, omdat er meerdere momenten zijn waarop Jupiter opeens zijn hulp aanbiedt en jou spontaan en onverwacht verder helpt. Dat kun je merken als er een guru op je pad komt die met jou zijn of haar levensgeheimen deelt.’ 

En het gebeurde!! The New Business Women (nu Next Level Humanity) kwamen op mijn pad en ik ontmoette er niet één, maar twee! Dit was een mega keerpunt in mijn leven, wat heeft geleid tot grote verandering. Zonder twijfel kan ik zeggen dat dit een van de beste dingen is die me is overkomen. Hun traject was precies wat ik nodig had om mijn doelen te bereiken. In 3 maanden tijd ben ik op zoek gegaan naar mijn purpose met als doel dat om te gaan zetten naar een eigen bedrijf. 

Wat zeggen de sterren over mij?

We zijn allemaal geboren met een bepaalde energetische blauwdruk, je Human Design.

Het is een unieke blauwdruk die laat zien wie je altijd al geweest bent en welke kwaliteiten en talenten je vanaf het moment dat je geboren bent met je meedraagt.

Wat zegt mijn Human Design over mij?

Natuurlijke Generator met een onuitputtelijke levensenergie en passie voor groei. Charismatisch, aanstekelijk enthousiast en een meester in het aantrekken van positieve energie. Flexibele kameleon met diepgaande interesse in anderen. Een geplande denker met oog voor detail en het grotere plaatje. Intrinsiek gedreven om betekenis en doel te vinden in het leven. Vindt voldoening in hard werken en streven naar meesterschap. Een positieve magneet voor inspirerende samenwerkingen en uitdagingen.

Scroll naar boven