Yes, het is gelukt.

Het is nog niet helemaal compleet!

Wat super dat je je hebt aangemeld voor de Sparkling Power Tools. Dit is de eerste stap richting groei voor jouw business. 
Houd je mailbox maar goed in de gaten, want daar zal zo de mail met de download verschijnen. 
 
In de tussentijd heb ik iets heel bijzonders voor je, speciaal voor jou omdat je aan de slag gaat met de Sparkling Power Tools. 
Lees hieronder snel verder!
Sparkling Power Tools Opt-in

Deze aanbieding is speciaal voor jou omdat je aan de slag gaat met de Sparkling Power Tools.💪🏻

Dit aanbod vind je nergens anders op de site terug.

FLOW&Mailblue_logo

FLOW&

Voel jij ook dat diepe verlangen om jouw business te laten groeien? Je hebt grootse dromen en wilt echt impact maken. Maar laten we eerlijk zijn, waar begin je? 

Jij wilt online succesvol worden, meer klanten, meer omzet en meer vrijheid & plezier.

In mijn programma FLOW& neem ik je mee in één van de eerste cruciale stappen, namelijk het verzamelen van leads in Mailblue. Het is natuurlijk geen geheim dat als je een lekkere achterban aan leads hebt, dat het gemakkelijker en leuker wordt voor jou om meer te gaan verkopen. Ik neem je mee in hoe Mailblue werkt, hoe je de technische setup doet en hoe je het kunt gebruiken. 

Maar let op! Deze training is allesbehalve de gebruikelijke droge kost die je overal online kunt vinden. We gaan deze eerste krachtige stap zetten door slim gebruik te maken van jouw vrouwelijke cyclus of die van de maan.💫

Nu speciaal voor jou geen 297,-, maar slechts 47,- euro excl. BTW. Let op: dit aanbod is slechts geldig voor de komende 30 minuten.

Voor veel vrouwen is technologie vaak ingewikkeld en saai. Daarbij is een tekort aan tijd altijd de eeuwige kwestie en heb je gewoon simpelweg soms geen idee waar je moet beginnen, toch?

Of jij nou die ondernemer bent die snel de handdoek in de ring gooit of diegene bent die maar rondjes blijft draaien op die rotonde van gedachten, je bent niet de enige. 

Zonder een duidelijk startpunt sta je voor een behoorlijke uitdaging. Daarbij kan het gebrek aan technische vaardigheden een aardig obstakel vormen voor het realiseren van jouw zakelijke dromen.

Wat nou als ik je zeg dat het anders kan. 

Programma

Vier weken lang dompel jij jezelf onder in de wondere wereld van jouw eigen cyclus en die van de maan. Ontdek hoe je deze krachten kunt gebruiken om jouw verlangens te manifesteren en leer hoe je deze inzichten praktisch toepast om jouw zakelijke doelen te verwezenlijken.

Jij hebt FLOW& Mailblue nodig, omdat:

Tijdens deze cursus neem ik je stap voor stap mee, zodat je niet alleen de technische aspecten beheerst, maar ook zelfverzekerd en met plezier aan de slag gaat om jouw business te laten groeien. Bereid je voor op een reis vol waardevolle kennis en praktische vaardigheden!

Let op dit aanbod is speciaal voor jou omdat je de Sparkling Power Tools hebt aangevraagd. Op 13 december gaan we van start en voor de no-brainer prijs van 47,- kun jij er ook bij zijn.

Veelgestelde vragen

Ik heb altijd wel geweten dat de maan invloed op ons heeft, gewoonweg omdat ik dan slecht slaap en uiteraard wist ik van eb en vloed. Maar dat het zo’n verschil in mijn dagelijkse leven zou maken, dan had ik echt nooit gedacht. 

Zweverig? Je moet natuurlijk wel open staan voor nieuwe kennis, maar ik als nuchtere, down to earth Almeerse beloof je dat dit wel meevalt. Deze training is helemaal gebouwd vanuit de persoon die ik ben: Praktisch, efficiënt, met een vleugje spiritualiteit en kennis.

Nadat je je hebt aangemeld krijg je een e-mail met inloggegevens voor mijn online omgeving en heb je direct toegang tot de introductie. Deze training kun je het beste starten met nieuwe maan of wanneer je in je menstruatie periode zit.  

De FLOW& Mailblue training is geschikt voor vrouwelijke ondernemers  die online willen groeien. 

Of je nu een coach, relatietherapeut of fotograaf bent, het enige wat je nodig hebt is het verlangen om te willen groeien en een open mind-set.

 

Normaal gesproken is het €97,- exclusief 21% BTW  maar nu tijdelijk voor jou €47,- exclusief BTW.

Zowel de vrouwelijke cyclus, als die van de maan zijn op te delen in 4 fases.

Kort gezegd betekent dit dat je per week 1 fase doorloopt. Je zult de gehele training in 3-4 weken voltooien. 

Scroll naar boven