1:1

Ben jij klaar voor een shotje Linda?
Lees hieronder waar ik jou mee kan helpen.

Wingwoman

Ik ben Linda, jouw rechterhand, sparringpartner en partner in crime tegelijk.

En ik geloof dat het runnen van een eigen bedrijf niet alleen succesvol, maar ook heel erg leuk moet zijn. Ik ben ervan overtuigd dat het volgen van je passies, talenten en het pad van plezier hierin ware game-changers zijn. Samen gaan we een business bouwen waarin jij je missie kan voorleven en ik aan je zijde sta om die dromen te realiseren waar je naar verlangd.

Je hebt grootse dromen en ambities, maar...

Wel de technische middelen maar geen expertise

Je hebt geïnvesteerd in tools en technologie voor je bedrijf, maar je weet niet hoe je ze effectief kunt gebruiken. Bij de gedachte alleen zakt de moed je al in de schoenen.

Wel een visie maar geen duidelijk plan

Je hebt een duidelijke visie van waar je naartoe wilt, maar het ontbreekt aan een heldere strategie en een plan om er te komen. Zonder strategie stagneer je en durf je geen stappen te zetten.

Wel de ideeën maar geen tijd en focus

Je hebt talloze creatieve ideeën maar het lukt je niet om ze tot leven te brengen. Je moet veel ballen tegelijk in de lucht houden waardoor het voelt alsof je geen tijd en focus hebt voor de groei van jouw business.

Ready to step up?

Je hoeft niet alle ballen alleen in de lucht te houden...

Waarom ik?
Ik ben net als jij ondernemer en inmiddels alweer ruim 10 jaar werkzaam in marketing, waarin ik verschillende functies heb mogen vervullen van verschillende directors rollen tot aan allround marketeer.

 

I rise by lifting
Ik ben hier om jouw te laten shinen en ga aan op alles wat te maken heeft met groei en impact maken, maar dan wel met betekenis.

Happiness is the key to succes

Ready to Sparkle?

Dit is mijn belofte naar jou

Samen gaan we op reis en met een op jouw persoonlijk afgestemd plan gaan we ervoor zorgen dat je je doelen gaat bereiken. Met een op maat gemaakte strategie, de juiste tools, handvatten en persoonlijke ondersteuning ga je een groeiende business creëren waarbij jouw purpose centraal staat.

Ben jij klaar om samen aan jouw business te gaan werken zodat jij snel die groeistappen kan gaan maken? Ben jij wel klaar voor een shotje Linda?

Plan een intake call met mij in en dan kijken we of er een match is.

Scroll naar boven